Nieuw jaar, nieuwe voorzitter

 

 

 

 

 

 

Puma Ayni startte het nieuwe jaar met een nieuwe voorzitter: Leo de Langen. Een ervaren bestuurder die, eerst als docent en later als HR-manager, altijd mensen op weg heeft geholpen. Een steuntje in de rug, als dat nodig was. “Mijn ouders deden dit vroeger al. We waren thuis met vijf kinderen, maar regelmatig zaten we met vijf extra kinderen aan tafel. Iedereen die hulp nodig had, was welkom.”

Hij had even bedenktijd nodig toen hij in 2021 door Puma Ayni werd gevraagd als nieuwe voorzitter. “Als ik iets doe, doe ik het goed, en ik had nét teveel andere bestuursfuncties naast mijn werk als HR-manager bij een groot Nederlands bakkersbedrijf. Maar eind 2021 ontstond er ruimte, en kon ik Octavio en Lisette helpen. Ik ken hen van een van mijn reizen naar Peru en heb grote bewondering voor hoe zij de kinderen in hun omgeving ondersteunen.”

Als voorzitter ziet Leo het vooral als zijn taak dat de zaken op orde zijn. “Dat we op tijd aan onze verplichtingen als ANBI-stichting voldoen. Dat de bestuursleden met plezier hun werk kunnen doen. En dat we zo met elkaar zorgen dat Octavio en Lisette in Peru een stevige basis hebben om de kinderen te helpen die dat nodig hebben.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *