Nieuwsbrief PUMA Ayni, maart 2021

Nieuwsbrief PUMA Ayni, maart 2021  

Financieel jaarverslag 2020

Financieel jaarverslag 2020 Stichting PUMA Ayni

Zoraida afgestudeerd als gids

Met succes heeft Zoraida vrijdag haar afstudeerproject over het meer Yanacocha gepresenteerd. Vanaf nu is ze officieel gids. Van harte gefeliciteerd Zoraida. Super trots zijn we op je.

Jaarverslag 2020

Stichting Puma Ayni jaarverslag 2020.

Nieuwsbrief PUMA Ayni, december 2020

Link naar Nieuwsbrief PUMA Ayni, december 2020

Art for Sale

Ter ondersteuning van Stichting PUMA Ayni gaat Marijke Hegeman werken maken waarvoor Octavio en Lisette en ook de kinderen uit de vallei foto´s aan gaan leveren. De opbrengst van de werken gaat rechtstreeks naar Stichting PUMA Ayni. Houd de Facebook – en Instagram pagina van Marijke Hegeman in de gaten waar ze haar werk publiceert.

Actie Warm Hart KRO-NCRV

Wat een ontzettend leuk nieuws! Jaap en Miep hebben ons aangemeld voor de Actie Warm Hart van de KRO-NCRV. Met de actie Warm Hart steunt de KRO- NCRV goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een zorgzame samenleving. Een samenleving waarin we omkijken naar elkaar. De 5 doelen met de meeste stemmen maken […]

Overlevingspakket voor gehandicapte en kwetsbare mensen

Eind juli hebben we met de steun van het Wilde Ganzen Coronafonds ook 55 gehandicapte en kwetsbare mensen kunnen steunen. De weinige mogelijkheden die zij hebben om iets te verdienen, zijn komen te vervallen. Om ook deze groep mensen een overlevingspakket te kunnen geven, hebben we contact gezocht met therapiecentrum Yanapasun in Urubamba.