Over

 

Octavio en Lisette

Lisette en Octavio zijn mensen die de roep van hun hart volgen en doen wat heel dichtbij henzelf ligt. Ze organiseren reizen in het ritme van de hooglandindianen. Culturele dagtours, textielworkshops en wandelingen in de omgeving van Cusco – Peru. Authentiek, bewust en nauw verbonden met de natuur zijn kernwoorden die ze beiden met elkaar gemeen hebben.

>Octavio en Lisette

Verblijf Urubamba

Het dorpje Urubamba ligt in het hart van de Peruaanse Andes, in de Heilige Vallei van de Inca’s. Vanwege de rijke Incahistorie is dit één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Peru. Net buiten Urubamba wonen Octavio en Lisette op het schitterende terrein Yana Allpa – zwarte aarde – waar ook het gastenhuis staat. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten van de cultuur en natuur en je op te laden met nieuwe energie.

>Verblijf Urubamba

Landeninformatie

Hier vind je informatie voor je reis aan Peru. Je leest over de cultuur, het klimaat en het eten in Peru. 

>Landeninformatie

 Reisinformatie

Hier vindt je informatie over je reis naar Peru; over de vliegreis, reisdocumenten, uitrusting, geldzaken, tips en fooien, gezondheid en hoogteziekte, vaccinaties, medische zorg in Peru en het belang van een goede reis-, ziektekosten-, en repatriëringsverzekering.

> Reisinformatie